Overzicht van de Bekende Nederlanders die onze site ondersteunen

Klik op een foto om hun bijdrage te bekijken.

Hans Liberg cabaretier

Ik steun natuurlijk ieder initiatief waar mensen proberen met elkaar in contact te komen, ik probeer het zelf iedere dag met wisselend succes en wens al uw leden veel voorspoed en gelukkige relaties, zet hem op!
Ik steun Vrienden voor het Leven, ook al is het maar even.


Jan Vayne pianovirtuoos

Het geweldige initiatief van stichting Vrienden voor het Leven om deze ontmoetingssite op te zetten klinkt mij als muziek in de oren. Ik hoop dat zich heel veel leden aanmelden en dat er vele mooie vriendschappen ontstaan. Heel goed dat er door het hele land ontmoetingsplekken zijn gevonden voor de leden.Sophie Hilbrand BNN presentatrice, actrice

Voor mijn werk voor het BNN programma "Je zal het maar zijn" heb ik eens een reportage gemaakt over een bijzonder jongen die Alexander heet. De reden dat we hem volgden was dat hij verstandelijk beperkt en homoseksueel was en een vriend zocht die niet verstandelijk beperkt was. Dat maakte, en dat begreep hij zelf erg goed, de vijver waar hij in kon vissen erg klein.
Ik heb veel mensen geinterviewd over de liefde en relaties maar niemand was zo ontwapenend en raakte zo de kern als Alexander. Dat je kwetsbaar bent in de liefde. En dat je als verstandelijk beperkte jongen nog iets kwetsbaarder bent. Alexander zocht iemand zonder beperking, en dat deed hij ook op internet. Dat was niet altijd een prettige plek want vaak wilden de mannen alleen seksueel iets van hem en dan voelde hij zich misbruikt. En als ze erachter kwamen dat hij een beperking had dan waren ze ineens niet meer geïnteresseerd. Ik juich daarom enorm toe dat dat deze site er nu is, voor de mensen met een verstandelijke beperking. Waarop ze veilig met elkaar in contact kunnen komen. Lang leve de Liefde!Ab Krook voormalig schaatscoach

Een ieder van ons moet de gelegenheid hebben om op zijn manier met elkaar in contact te komen.

Sociale Cohesie , vriendschap , plezier , gezelligheid , zelfoverwinning zijn belangrijke bouwstenen van onze samenleving.

Daarom steun ik graag dit initiatief.Boer Willem (Beekman) deelnemer Boer zoekt Vrouw 2013

Bekend ben ik geworden door het populaire liefdesprogramma 'Boer zoekt Vrouw'. Het wel meest besproken liefdes(koppel)programma in Nederland. Maar of het nu met veel aandacht of gewoon lekker anoniem gaat; voor ieder geldt:

Vriendschap, liefde, kameraadschap, geborgenheid. Het is zo iets waardevols, warm en menselijks. Waar ieder op zijn eigen manier naar verlangt, in groeit en behoefte aan heeft.

En bovenal is het ook iets van vertrouwen, en eerlijk met elkaar samen daarin toch volledig jezelf kunnen zijn!

De Stichting "Vrienden voor het leven"  wil een veilige site bieden om zo nieuwe vriendschapscontacten mogelijk te maken voor een  kwetsbare groep.

Warmte, aandacht, medemenselijkheid, daar wordt iedereen blij van. Vandaar dat ik de Stichting "Vrienden voor het Leven “  van harte ondersteun!Hugo Haenen acteur

Iedereen is op zoek naar een gelukkig leven en veel dingen kunnen je daar bij helpen.

Maar vriendschap is misschien wel het belangrijkste daarbij: wat is er immers fijner dan mooie dingen te delen en bij mindere momenten steun aan elkaar te hebben?!

Deze site, de naam zegt het natuurlijk al, kan hier enorm goed bij helpen en ik wil de makers ervan bedanken voor het initiatief.

Maar vooral wens ik de gebruikers van de site hele goeie ervaringen toe, zodat de site z'n naam eer aan doet!Martin Mans orgelvirtuoos, dirigent


Een geweldig initiatief!
Ik juich het van harte toe...
En natuurlijk hoop ik, dat velen langs deze weg geluk zullen vinden!


Wieneke Remmers musicalster

Ik vind "Vrienden voor het Leven" een prachtig initiatief, wat ook heel erg past in deze tijd. Ik hoop echt dat het een succes wordt en dat er veel mooie, bijzondere liefdes uit zullen ontstaan. Want liefde is voor iedereen toch waar het allemaal om draait in het leven!


Erwin Nyhoff singer, songwriter, 3e The Voice of Holland 2013

Altijd prachtig om te zien dat er mensen bestaan die zich belangeloos inzetten voor mensen die meer hulp en begeleiding nodig zijn. Ik draag de Stichting Vrienden voor het Leven dan ook een zeer warm hart toe!Wilfred Genee TV presentator Voetbal International

In de liefde behoren geen beperkingen te bestaan. Dat neemt niet weg dat het leven ons soms bepaalde beperkingen heeft opgelegd. Dat mag niet betekenen dat er voor mensen met een dergelijke beperking geen ruimte voor de liefde zou bestaan. Als dit maar in een veilige en beschermde omgeving gebeurt. Daarom vind ik dit een zeer lovenswaardig initiatief en ondersteun ik het van harte.

Ernst Daniel Smid operazanger, bariton, presentator

Onze bewustwording van de wereld van de beperkingen en haar inwoners, heeft al veel onbegrip weggenomen. we bewonen met zijn allen deze aardkloot en iedereen op zijn-haar manier. Een site waar de bewoners van de beperkte wereld elkaar kunnen ontmoeten staat ook geheel en al open voor de onbeperkten, ( of dat denken te zijn) die geinteresseerd zijn in die andere wereld en dat vind ik een van de mooiste bijverschijnselen van het lanceren van de nieuwe site . Mensen die elkaar ontmoeten leren van elkaar en maken de wereld een stuk dragelijker. Beperkt en Onbeperkt geniet van elkaar en leer van elkaar. alle liefs voor iedereen en succes met deze bijzondere site.

Kasper van Kooten cabaretier

Iedereen kan de hele dag iedereen ontmoeten op internet en waar en wanneer hij of zij maar wil. Wil je gewoon een ordinaire date, het kan vast! Maak een afspraak en duik een bos in. Of wil je postzegels uitwisselen, een skimuts kopen of lekker schelden op alles en iedereen? Internet is je vriend. Maar zoek je een échte vriend of vriendin die je snapt en dezelfde taal spreekt en heb je een beperking, wat dan? Een plek waar mensen met een verstandelijke beperking VEILIG met elkaar kunnen afspreken, dát zoek je. Daarom ondersteun ik van harte het initiatief van Vrienden Voor Het Leven" Kasper van Kooten - cabaretier

Bert Wagendorp columnist de Volkskrant, schrijver

Wie leeft heeft vrienden nodig en wie vrienden heeft, die leeft. Liefde en vriendschap zijn onbeperkt en je hebt er ook geen diploma’s voor nodig. Wie geeft, krijgt. Je moet alleen even weten waar je vrienden of liefdes moet zoeken: hier dus. Ik hoop dat Vrienden voor het Leven een doorslaand succes wordt!

Ron Jans Voetbaltrainer PEC Zwolle

Niet voor iedereen is het makkelijk regelmatig mensen te ontmoeten en bij een van die ontmoetingen een leuke vriend of vriendin te vinden. Daarom steun ik van harte de stichting "vriendenvoorhetleven" die ontmoetingen mogelijk maakt voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Ik heb zelf al meer dan 30 jaar een geweldige partner en dat gun ik iedereen.

Ron Jans

Trainer PEC Zwolle


Anna van der Breggen top-wielrenster

Vriendschap is voor iedereen belangrijk, maar het is niet voor iedereen makkelijk vriendschappen te sluiten. Via deze site worden er drempels lager gemaakt en kunnen er op een leuke en makkelijke manier nieuwe vriendschappen ontstaan.

Ik vind het heel mooi en bijzonder dat 'vrienden voor het leven' via deze site wil helpen bij het zoeken naar contacten.